Blog

Blogs van Machteld Buit

Effectief en energiek aan het werk blijven door je aandacht te richten op die dingen die voor jouw belangrijk zijn. De kunde is om de verleidingen die dit belemmeren te weerstaan. Hoe? Een eerste stap is het monitoren van je eigen gedrag.    

21-eeuwse vaardigheden iets voor studenten of scholieren! En voor jou?   digitaal vaardig Voldoende vaardig zijn voor de 21e eeuw associeer ik met digitaal vaardig. En als bijna 60 jarige wil ik voldoende vaardig zijn om aan te sluiten bij de ontwikkelingen om mij heen. En digitaal vaardig is meer dan weten hoe een smartphone of tablet werkt. Je doet er van alles mee: com ...

Wil jij gelukkig worden in jouw werk? Hoe ga jij dit bereiken?

Heb je veel meer tijd nodig dan je had gepland? Met een 'sjoelbak' kom je een heel eind!'

Staat druk(te) jouw geluk in de weg of draagt het bij aan jouw geluk?  

In je vakantie heb je allerlei ideeën wat jij kunt gaan doen, wat je wilt bereiken of wie je wilt worden.

Vaak blijft het bij ideeën. Want waar haal jij de tijd vandaan? Heb je wel eens onderzocht wat je kunt doen om hier wel wat mee te doen?

Lukt het jou om je werk zodanig af te ronden dat je het ook direct kunt loslaten als je op vakantie gaat? Ik geef je enkele inzichten die je hierbij kunnen helpen.  

Ben jij een professional die veel wil bereiken voor zijn klanten? Meer dan je kunt waarmaken in de tijd die jij beschikbaar hebt? Lukt het je niet om jezelf te begrenzen?  Lees verder en je ontdekt hoe het werkt.

Wil je jouw voornemens echt waarmaken?  Ga jij aantrekkelijke verleidingen weerstaan of ga je eindelijk datgene doen wat je steeds weer uitstelt? 

Is het een idee om het volgend jaar over de week van de pro-activiteit te hebben in plaats van de week van de werkstress? Sluit dat niet meer aan bij wat we nodig hebben om gezond en effectief aan het werk te blijven?

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.